Klipp-upplevelse đŸ’‡đŸœâ€â™€ïžđŸ’‡đŸŒâ€â™‚ïž
IgÄr hade jag bestÀmt att Ayla och Otto skulle klippas. Enkelt att Äka ner till den lokala frisören. De har varit dÀr en gÄng innan, i juni.

De pratade om att de skulle sitta i den gula bilen de har dĂ€r, för dĂ€r fick de sitta sist. Han som klippte Otto sist, som lĂ€t dem sitta dĂ€r, var inte pĂ„ plats nu, och han som var dĂ€r var inte sĂ„ bekvĂ€m med att klippa dem i den... Det Ă€r ingen spegel framför den, och frisören kommer lixom inte in helt bakom bilen. 

Vi fick vÀnta 45 min eftersom det var andra pÄ tur före. SÄ under tiden vi vÀntade, var vi in o handlade banan som de fick, sedan fick de springa lös pÄ Àngen som Àr utanför. Lika bra det, sÄ hoppades jag de lugnade sig till vi skulle in..

(null)

(null)
(null)

Jag tĂ€nkte prova om Otto var villig först, men upptĂ€ckte att han visst gjort ner sig i blöjan nĂ€r vi kom in 😬 SĂ„ det var bara att lĂ€gga han pĂ„ toalettgolvet och byta. Under tiden satte frisören Ayla i frisörstolen, och alltsĂ„ inte i den gula bilen!!! Men han Ă€r ju inte nĂ„gon hon kĂ€nner, sĂ„ hon sa inte emot. Men hon verkade trivas bra dĂ€r Ă€ndĂ„. Hon sĂ„g ju sig sjĂ€lv i spegeln, och hon fick sitta högt upp pĂ„ en kudde. Sen mutade frisören henne med godiskolor, och hon Ă„t 2 stycken dĂ€r... De fĂ„r ju Aldrig sĂ„nt godis av oss, och Ă€r inte van, men just det triggade henne nĂ€r vi skulle hem sen, sĂ„ hon skrek och lade sig raklĂ„ng pĂ„ ryggen utanför och skrek för att hon ville gĂ„ in o hĂ€mta fler kolor!! 😬 

NÀr jag var klar med Otto, hoppade han upp i gula bilen, och kunde dÀrifrÄn titta pÄ nÀr Ayla klipptes. SÄ han bÄde lekte i den och tittade.

(null)

Samma sak gjorde Ayla nÀr det var Ottos tur att klippas, sÄ det blev lyckat iaf! Som tur var. För det KAN bli katastrof om hon förvÀntat sig nÄgot, och det sedan blir pÄ ett annat vis!

Men bĂ„da var jĂ€ttestolta över att de varit sĂ„ duktiga och suttit hyfsat still under klippningen. Och visade malligt upp frisyrerna för pappa nĂ€r vi kom hem. 💕

(null)
(null)


TĂ€nkte att det snart borde vara fotografering i förskolan, sĂ„ ville ha dem lite fixade 🙂