Medhåll är skönt!
Jahapp! Vi har 2 tider som Ayla ska komma till den BVC/BUPpedagog som gjorde test på henne förra året, som då visade att hon i förståelse mm ligger långt efter än sina jämnåriga. Det skulle göras om ett år efter, och det är nu det ska ske. Det blir spännande att få en jämförelse och se vad det kan visa, och vad vi ska göra med det. 

Har ännu inga svar från gentestet som skulle ta ett halvår att analysera..

En annan sak hände för någon månad sedan. När jag hämtade på förskolan sa de att de (pedagogerna på fsk) nu fått höra av sig till sina handledare/pedagoger/vägledare för att få verktyg och tips om hur de ska agera med Ayla, eftersom de tyckte det nu ofta uppstod händelser som de inte kunde hantera.

I några veckor skulle de skriva ner händelser och situationer, som de sedan i en grupp skulle diskutera kring.

För mig var detta väldigt skönt att höra då jag samtidigt tog det som en bekräftelse och ett erkännande på det vi själva velat få upp ögonen för att ha hjälp med. Tidigare när hon bara gick 15 timmar i veckan där fick jag uppfattningen att de tyckte det va vi som inte va tillräckligt pedagogiska i vårt handlag med barnen. Vilket kändes förnedrande. 
Men nu har de också uppfattat att allt inte står helt normalt till med vår lilla Ayla ❤️ Och att det är så pass att det är svårt att hantera!!

Så detektivarbetet fortsätter. Uppdaterar mer när det finns mer att förtälja 🙂

(null)

(null)