Inlagda
Ligger inlagd på barnmottagningen. 
Det var lång väntan igår. 

När jag jobbade ringde jag för att rådfråga barnjouren om Aylas episoder av skrik och anspänningar de senaste nätterna. 

De ringde upp, och vi fick välja att komma samma kväll eller kl9 dagen efter. Eftersom de största problemen syns tydligast nattetid, tyckte Botte o jag att det var mest befogat att åka på kvällen. Så när jag kom hem från jobbet, åt vi middag, sen packade jag, och vi åkte.

På kvällen en söndag skulle vi gå via akuten, men Ayla va uppskriven att komma till Barnmottagningen. Akuten va full. 10 nummer före oss. Men några lämnade under tiden så det tog "bara" en timme att vänta där. 

(null)

Det tog sen 3 timmar att vänta i väntrummet på Barnmottagningen. Men det gick ganska bra eftersom det finns olika saker att leka med där, och fiskar att titta på 🐟🐠 Hon va som vanligt igår, och va på sitt bästa humör! Liten snabb, pigg o alert!!

(null)

(null)

(null)

Fast jag frågade henne flera ggr, hade hon ändå kissat ner sig när vi gick in på toan. Givetvis hade jag glömt strumpor när jag packade! De hade blivit blöta 😕 Hon fick ha blöja sen för det har hon tyvärr alltid på natten. Vi har en remiss ivägskickad till urolog för att kolla upp om hon har nån omognad i det eller om det är någon annan orsak.

Kom in med doktor 21:20. I vanliga fall somnar hon mellan 19-19.30. Och efter de senaste 3 nätterna när Ayla skrikit och haft sig så va jag helt slut vid den tiden. Jag satt och kände att jag höll på somna när läkarn sa Aylas namn!

Förklarade hur det varit. Hon sa att hon ville prata med Aylas ordinarie dr på barn, och hon skulle komma dagen efter (idag). Då skulle de se vad de skulle göra för undersökningar. Och så skulle jag ringa efter personal på natten när episoderna av oro kom. Och gärna filma.

Vi fick ett rum vid 22tiden.

Nu vaknade jag tidigt. För jag har kunnat sova hela natten! Ayla har sovit som en stock!!!!!! Sover än. Inte vaknat en gång. Det verkar va ett skönt ställe för Ayla att sova på.. Då undrar jag ju lite om dessa vrål hon haft, och konstiga beteenden däremellan, ändå varit traumatiska känslor efter sprutan, som hon bearbetat?! Eller om det rentav var en biverkning som orsakades av vaccinet när det var nytaget?!

Oavsett ska vi prata med någon läkare idag. Så vi får se hur de resonerar. 

(null)

Sedan håller vi tummarna för att nätterna hemma lugnar sig. Hoppas att det dåliga mönstrets brutits nu när vi landat på Barn en natt.

Fortsättning följer ❤️