Jul 2018 🎄
Jahapp, sĂ„ var julen till Ă€nda! Otto febrig och ynklig, sĂ„ nĂ„gra nappar lĂ€mnades inte till tomten. Det skulle vara lite taskigt. SĂ„ vi fĂ„r hitta pĂ„ nĂ„t annat runt det.. 

Elwe sÄg bara lite förvÄnad ut nÀr tomten kom. Han va varken glad eller lessen! Han vrÀkte i sig mÄnga prinskorvar och kalvsylta pÄ julbordet!

Ayla lĂ€ngtade nog mest hela dan pĂ„ att fĂ„ öppna klapparna. Hon började direkt pĂ„ morgonen att frĂ„ga. Bröt ihop lite nĂ€r hon fick veta att klapparna skulle ligga kvar under granen under dagen innan de fick öppnas!!

(null)

Det var lite konstigt passande att vi hade en takpanna som rasat ner frÄn taket, som Botte fick börja morgonen med att sÀtta tillbaka. DÄ kunde vi ju intyga att tomten gÄtt genom taket för att lÀgga klapparna under granen nÀr alla sov!!

Alla mina 6 barn va samlade med mormor, morfar, morbror Jonas och farfar!

(null)

(null)

Ayla fick sist öppna sitt största paket, som hon tjatat om och önskat sig, och hon sa att det verkligen va det bĂ€sta av allt! En Sea Patroler 💕

(null)

(null)

Julen var lugn och harmonisk! Nöjda barn och mycket julmat! Som vanligt helvit jul!! Och dĂ„ syftar jag inte pĂ„ snö, för det har vi ju inte hĂ€r i söder!! Har alltid varit viktigt för mig att understryka att det Ă€r för Barnen vi firar julen mest! De har sĂ„na drömmar och förvĂ€ntningar, och vi strĂ€var efter att infria dem. SĂ„ ingen dricker alkohol hos oss nĂ€r vi firar med barn💕 Och det fungerar alldeles perfekt.

Denna julen var ju Otto sjuk och febrig, sĂ„ hade han varit frisk, sĂ„ hade det varit Ă€nnu bĂ€ttre ✹

(null)