Klipp-upplevelse 💇🏽‍♀️💇🏼‍♂️
Igår hade jag bestämt att Ayla och Otto skulle klippas. Enkelt att åka ner till den lokala frisören. De har varit där en gång innan, i juni.

De pratade om att de skulle sitta i den gula bilen de har där, för där fick de sitta sist. Han som klippte Otto sist, som lät dem sitta där, var inte på plats nu, och han som var där var inte så bekväm med att klippa dem i den... Det är ingen spegel framför den, och frisören kommer lixom inte in helt bakom bilen. 

Vi fick vänta 45 min eftersom det var andra på tur före. Så under tiden vi väntade, var vi in o handlade banan som de fick, sedan fick de springa lös på ängen som är utanför. Lika bra det, så hoppades jag de lugnade sig till vi skulle in..

(null)

(null)
(null)

Jag tänkte prova om Otto var villig först, men upptäckte att han visst gjort ner sig i blöjan när vi kom in 😬 Så det var bara att lägga han på toalettgolvet och byta. Under tiden satte frisören Ayla i frisörstolen, och alltså inte i den gula bilen!!! Men han är ju inte någon hon känner, så hon sa inte emot. Men hon verkade trivas bra där ändå. Hon såg ju sig själv i spegeln, och hon fick sitta högt upp på en kudde. Sen mutade frisören henne med godiskolor, och hon åt 2 stycken där... De får ju Aldrig sånt godis av oss, och är inte van, men just det triggade henne när vi skulle hem sen, så hon skrek och lade sig raklång på ryggen utanför och skrek för att hon ville gå in o hämta fler kolor!! 😬 

När jag var klar med Otto, hoppade han upp i gula bilen, och kunde därifrån titta på när Ayla klipptes. Så han både lekte i den och tittade.

(null)

Samma sak gjorde Ayla när det var Ottos tur att klippas, så det blev lyckat iaf! Som tur var. För det KAN bli katastrof om hon förväntat sig något, och det sedan blir på ett annat vis!

Men båda var jättestolta över att de varit så duktiga och suttit hyfsat still under klippningen. Och visade malligt upp frisyrerna för pappa när vi kom hem. 💕

(null)
(null)


Tänkte att det snart borde vara fotografering i förskolan, så ville ha dem lite fixade 🙂